Over ons

Vakbekwame tandartsen en mondzorgkundigen

Subnavigatie

Martijn van den Bos, tandarts

tandarts martijn van den bos mondzorg de bilt.png

Martijn van den Bos is in 2002 afgestudeerd aan De Universiteit van Amsterdam (ACTA) .Tot 2004 heeft hij in diverse praktijken in Amsterdam, Uithoorn, Utrecht en Amstelveen waargenomen. Van 2004 tot 2007 heeft hij de post graduate course endodontologie gevolgd aan ACTA en is hij erkend door NVvE erkend tot tandarts - endodontoloog. In 2011 heeft hij samen met zijn vrouw Alice van den Bos - Huddleston Slater Mondzorg De Bilt opgericht. Een voortzetting van de praktijk van haar vader die praktijk hield aan het Wilhelminapark in Utrecht.

Naast de algemene tandheelkunde heeft tandarts Martijn van den Bos zich toegelegd op wortelkanaalbehandelingen.


Alice van den Bos - Huddleston Slater, tandarts

tandarts alice mondzorg de bilt.png

Alice van den Bos - Huddleston Slater is in 2003 als tandarts afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam (ACTA).   Daarna heeft zij ruime ervaring opgedaan in verschillende praktijken in Amsterdam, Utrecht en Bilthoven, alvorens samen met haar echtgenoot Martijn van den Bos de praktijk van haar vader onder de naam Mondzorg De Bilt voort te zetten.

Haar aandachtsgebied ligt naast de algemene tandheelkunde op kindertandheelkunde, esthetische en prothetische tandheelkunde.


Mary Klück, mondhygiëniste

mondhygiëniste mary kluck mondzorg de bilt.png

Mary Klück heeft haar opleiding tot mondhygiëniste afgerond in 1991 aan de Hogeschool Utrecht. Ze heeft inmiddels ruim 25 jaar ervaring, opgedaan in een algemene tandartspraktijk te Montfoort en met veel enthousiasme richt zij zich bij Mondzorg De Bilt op de preventie en mondverzorging om zo tandbederf  ( caries ) en tandvleesaandoeningen ( parodontitis ) te voorkomen en te bestrijden.